Origins: Predstavljamo vam 3 trenutno najbolj iskane izdelke

Izdelki blagovne znamke Origins vsebujejo visokokakovostne naravne sestavine, ki na edinstven način negujejo zdravje in lepoto kože na obrazu ter telesu.

V naravi so poiskali najmočnejše sestavine in s pomočjo napredne znanosti uporabili njihove prednosti z namenom doseganja najboljših rezultatov. To je bil revolucionaren pristop k lepoti že pred več kot 30 leti, a danes je pomembnejši kot kdaj koli prej.

Predstavljamo vam 3 trenutno najbolj iskane izdelke:

GINZING™ REFRESHING EYE CREAM TO BRIGHTEN AND DEPUFF

Skrivnost formule kreme GinZing™ Refreshing Eye Cream To Brighten And De-Puff je v aktivnih sestavinah, ki koži povrnejo naravno energijo. Formula vsebuje panax ginseng in kofein iz zrn kave, ki koži vračajo naravno energijo v sinergiji z novima dodanima sestavinama, in sicer vitaminom C in niacinamidi za bolj zdrav in sijoč videz kože.

Osvetlitveni mineralni pigmenti ustvarijo osvetljen in sijoč videz kože v trenutku, panax ginseng in kofein iz zrn kave pa pomaga v borbi proti temnim kolobarjem in zabuhlosti. Glavni sestavini, vitamin C & niacinamid pomagata minimizirati videz temnih kolobarjev na predelu okrog oči, izvleček pomarančne lupine pa zmanjša videz zabuhlosti. Hialuronska kislina in olje kave pomagata pri vlaženju in posvetlitvi predela okoli oči.

GINZING™ INTO THE GLOW BRIGHTENING SERUM

Hitro delujoča formula, obogatena z vitaminom C, deluje na način, da v trenutku ustvari zdrav videz kože in sproži naravni proces eksfoliacije kože.

Posebnost formule je v 5 % Retexturizing Complex, to je kompleks, ki je ustvarjen iz ekstrakta zelenih kavnih zrn in mešanico naravnih AHA in BHA kislin, ki pomagajo koži sprožiti naravne encimske procese v epidermisu kože, spodbuja obnovo kože in odstranjuje odmrle celice. Spodbuja glajenje povrhnjice kože in zmanjšuje videz razširjenih por.

Močna, naravna formula je 100 % vegetarijanska in veganska. Poleg vitamina C vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki napolni kožo z vlago in gladi drobne, dehidrirane gubice. Z uporabo seruma bo koža videti bolj gladka, sijoča in zdrava.

GINZING™ GLOW-BOOSTING MASK

Vlažilna gel maska za obraz z vitaminom C in enkapsuliranimi mineralnimi delci, ki ustvarijo takojšen spočit izgled in dolgoročno posvetljen videz kože.

Maska, ki v trenutku in dolgoročno lepša kožo, dvigne raven vlage in ustvari lep sijaj kože. Formula vsebuje kompleks 3-Glow Complex, ki prinaša sestavine na tri sveže načine. Minerali, ki optično ustvarijo spočit, sijoč videz kože. Veganski liposomski vitamin C, ki spodbuja posvetlitev povrhnjice kože ter čista oblika vitamina C, ki zmanjšuje pigmentacijske sledi in izenačuje ten.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Gel za obraz Origins
20,77 €
Krema za nego obraza Origins
62,06 €
Maska za obraz Origins
26,59 €
Krema za nego obraza Origins
33,95 €
Maska za obraz Origins
26,59 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Origins
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno