Skrivnost dolge in večne mladosti s Corine de Farme

Corine de Farme je francoska blagovna znamka, ki ponuja izdelke za nego kože odraslih in otrok. Razdeljeni so na linijo za dojenčke, otroke in odrasle.

Pri oblikovanju izdelkov se osredotočajo na očiščene rastlinske in cvetlične ekstrakte, za lepo in zdravo kožo. Izdelki so preizkušeni in izdelani pod farmacevtskim in dermatološkim nadzorom, njihova uporaba pa zmanjša tveganje za nastanek alergij. Celotna linija izdelkov za nego otroške kože je obogatena z organskim ognjičem, ki je znan po svojih pomirjujočih in protivnetnih lastnostih ter odišavljena z notami kovačnika in pomarančnega cveta.

Za blagovno znamko Corine de Farme tako stoji na tisoče žensk po svetu. Za uporabo le teh pa so se odločile tudi najlepše ženske v Franciji in sicer Miss France. Pravijo, da so našle skrivnost dolge in večne mladosti. Jo želite tudi vi? Preizkusite Corine de Farme, ne bo vam žal!

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Corine de Farme

Šampon za lase, Corine De Farme Bio.
4,99 €
Gel za intimno nego, Corine De Farme.
4,99 €
Šampon za lase, Corine De Farme Bio.
4,99 €
Gel za intimno nego, Corine De Farme.
4,99 €

*Popust ne velja za že znižane izdelke. Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo.

Aktualno