Izbrani slog za poslovneže

Bliža se tisti čas v letu, ko se poslovneži dogovarjajo za zadnje sestanke pred decembrskimi sproščenimi druženji, srečanji, zabavami. Kaj naj sodobni moški obleče, da bo na sestanku karseda šik, a hkrati ne bo preveč izstopal?

Bolj kot klasične (poslovne) obleke, srajce in zame že rahlo preživete kravate poslovnim moškim svetujem sodobni izgled: suknjič in hlače v različnih barvah, namesto srajce tanjše pulije, namesto strogih usnjenih čevljev pa, denimo, lahkotnejše semiš čevlje z angelškim vzorcem.

Suknjiči so lahko enobarvni, s karo vzorci in tudi žametni. Najprimernejše barve so temno modra, temno rjava in siva. Puliji so lahko črni, temno modri, rjavi, tisti, ki bodo izbrali srajce, pa naj posežejo po modrih (tudiz manjšimi vzorci), seveda belih ali črnih, zanimive pa so tudi srajce z ruskim ovratnikom v temnejših barvnih odtenkih. Tudi hlače so lahko za posebne poslovne priložnosti žametne, sicer pa, zlasti za mlajše poslovneže, elegantne chino hlače z zavihkom na dnu hlačnic. Barve: črna, temno modra, temno rjava in siva.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Liu Jo
329,00 €
Plašč S.Oliver
199,99 €
Suknjič AX
204,90 €
Suknjič Selected
139,99 €
Suknjič Digel
241,00 €
Pleten puli AX
159,90 €
Puli Falke
220,00 €
Srajca dolg rokav Olymp
89,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
79,95 €
Dolge hlače Antony Morato
139,90 €
Chino hlače Ted Baker
124,00 €
Gležnjarji Gant
175,50 €
Čevlji Digel
146,50 €
Čevlji Exton
137,50 €
Dokolenke Burlington
21,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Antony Morato

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno