MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Iunik: Minimalistična nega obraza zasnovana na naravnih sestavinah

Blagovna znamka iUNIK je ena mlajših, inovativnejših in po svetu dobro prodajanih korejskih kozmetičnih znamk, ki preseneča s čudovito zgodbo naravnih in izrazito učinkovitih izdelkov za nego kože.

Ime je sestavljeno iz kratice besed: Ideal, Unique, Natural, Ingredients & Knowhow (idealne, edinstvene, naravne, sestavine in znanje), ki predstavlja filozofijo blagovne znamke, da zagotavlja najboljše rešitve za nego kože z naravnimi in učinkovitimi sestavinami.

Filozofija, za katero iUNIK stoji, je: minimalistična in učinkovita nega kože z naravnimi izdelki po dostopnih cenah, brez kičastih embalaž, nepotrebnih sestavin in brez praznih ter nerealnih obljub. iUNIK korejske izdelke za nego kože odlikujejo prav enostavnost, minimalizem, odkritost in prvovrstne naravne sestavine.

Znamka iUNIK je že na voljo na oddelku kozmetike, v pritličju veleblagovnice Nama in v spletni trgovini nama.si.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Serum za obraz Rose Galactomyces Synergy iunik
20,99 €
Čistilni tonik Vitamin Hyaluronic Acid iunik
24,19 €
Zaščita pred soncem Centella Calming Daily Sunscreen spf50 iunik
18,99 €
Krema za nego predela okoli oči Propolis Vitamin Eye iunik
18,99 €
Krema za nego obraza Rose Galactomyces Silky Uone Up iunik
19,99 €


Naslovna fotografija: iUNIK
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno