Liu Jo: italijanski modni slog za urbane moške

Liu Jo se ne uvršča na seznam italijanske luksuzne mode, je pa vsekakor visokokakovostna znamka, ki jo častijo moški z izbranim slogom in željo po urbanem modnem videzu.

Liu Jo je primeren tako za poslovne moške kot za tiste, ki radi izberejo prefinjena oblačila za prosti čas. Ponudba oblačil za pomlad/poletje 2024 je barvno raznovrstna, med materiali prevladujejo bombaž, lan in jeans, zlasti obleke za poslovne moške so izrazito modne. Suknjiči so tudi z dvorednim zapenjanjem, pogosti v kolekciji so tudi telovniki.

Ob tem ima Liu Jo v novi kolekciji med drugim tudi več tanjših in modnih polo majic s kratkimi in dolgimi rokavi, chino hlače v barvah pastelov, v ospredju kolekcije pomlad/poletje pa je predvsem modra barva .

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Majica kratek rokav Liu Jo
54,00 €
Chino hlače Liu Jo
130,00 €
Jakna Liu Jo
219,00 €
Majica kratek rokav Liu Jo
54,00 €
Superge Liu Jo
169,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Liu Jo

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno