MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Inuovo: Na novo opredeljena ženska eleganca

Zgodba blagovne znamke Inuovo se je začela v majhni delavnici, kjer je družinski atelje s tradicijo oblikovanja in izdelave obutve za ženske izdeloval brezčasne usnjene čevlje. Leta 2009 so se njihove sanje o osnovanju mednarodnega podjetja uresničile v središču Istanbula. Po več kot desetletju, odkar je Inuovo postal globalna blagovna znamka, so ti še vedno zvesti svoji prvotni ideji, da strankam ponudijo čevlje z zgodbo.

Oblikovalski jezik blagovne znamke Inuovo ohranja preproste linije, zavrača omejitve industrije hitre mode ter vsako sezono edinstveno in na novo opredeli klasiko.

Za obutev Inuovo so značilni mehko usnje, krojeno s tradicionalnimi metodami, pestre kolekcije obutve, izdelane v številnih barvnih variacijah narave (obožujemo pastelne odtenke rož, modrino neba in morja), ter unikatni dodatki na obutvi. Prepoznavni so tudi po oblikovanju ravnih podplatov, ki z mehkimi ‘vložki’ nudijo dodatno udobje ženskih čevljev. Obutev Inuovo je kot nalašč za ženske, ki želijo izraziti svojo eleganco in izbran okus za obutev, ki se poda tako k elegantnim kot casual videzom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Gležnjarji Inuovo
109,50 €
Mokasini Inuovo
91,50 €
Škornji Inuovo
154,50 €
Gležnjarji Inuovo
113,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Inuovo
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno