Inuikii: Trajnostna blagovna znamka luksuzne obutve

Švicarska blagovna znamka obutve INUIKII, ki jo kot novost najdete v Nami, vas bo gotovo pritegnila s sodobno, vpadljivo in prilagodljivo obutvijo, ki je kot nalašč za prihajajoče mrzle mesece. INUIKII so leta 2013 ustanovili Cinzia Maag in njena sinova Danilo in Alessio. Zasnovana je bila kot odgovor na to, kaj obuti v hladnejših zimskih mesecih, da ostanemo modni.

Vodilo kolekcij je uporaba organskih in trajnostnih materialov iz narave, ki jih po vzoru estetike prebivalcev Grenlandije vpletejo v funkcionalno in nadvse sodobno obutev.
“Radi se vidimo kot ena velika družina,” pravi Cinzia Maag, ustanoviteljica in izvršna direktorica znamke INUIKII, ki slavi individualnost in prednosti vseh zaposlenih. Njihov končni cilj je omogočiti uporabnikom, da se v obutvi Inuikii počutijo elegantno in udobno, predvsem pa, da ljudje, obuti vanjo, oblikujejo individualno osebno modno izjavo, ki je popolnoma njihova.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gležnarji Inuikii
265,00 €
Gležnarji Inuikii
350,00 €
Gležnarji Inuikii
255,00 €
Škornji Inuikii
320,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Inuikii
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno