MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Spalna srajca: Intimna, ženstvena in noslijva

Že nekaj časa se spalna oblačila spogledujejo z dnevnimi. Spomnite se na pisane svilene pižame, ki so jih modne navdušenke v kombinacijami z visokimi petami z veseljem nosile tudi čez dan. Pa na dolge in preširoke spalne majice in ujemajoče se kratke hlače, ki so se izkazale kot odlično oblačilo za na plažo.

Nič drugače ni letos, poletno spalno srajco namreč znova odlikuje njena večnamenskost. Je ravno prav udobna in ravno prav modna, za veliko več kot samo za spokojne trenutke doma. Spalne srajce se brez težav preoblikujejo v poletno obleko, obleko za na plažo, preveliko srajco ali v svilen top s čipkasto obrobo, ki ga nosite pod klasičnim suknjičem.

K večnamenskosti spalnih oblačil pripomorejo tudi materiali, ki jih uporabljamo za izdelavo dnevnih oblačil, odličen bombaž, super mehka viskoza, svila ali nemečkljivi umetni materiali v videzu svile. Seveda oblikovalci niso pozabili niti na vse, ki si želijo intimnejšega objema spalnih oblačil. Svilene različice spalnih slip oblek ostajajo najbolj priljubljene.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Spalna srajca kratek rokav Lisca
44,90 €
Spalna srajca kratek rokav Etam
25,99 €
Spalna srajca kratek rokav Benetton
22,95 €
Spalna srajca kratek rokav Etam
27,99 €
Spalna srajca kratek rokav Triumph
44,95 €
Spalna srajca dolg rokav Schiesser
69,95 €
Spalna srajca kratek rokav Yamamay
35,95 €
Spalna srajca kratek rokav Etam
93,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Etam

Aktualno