Inovativna seruma za občutljivo področje okoli oči

Leto, ki smo ga ravnokar preživeli, je bilo polno izzivov: veliko stresa, utrujenosti, videokonferenc in Netflixa je pustilo sledi na naših očeh. Novi pogoji, v katerih delamo, vplivajo na naše mentalno in fizično zdravje, na naše telo, kožo in očesno področje. Novo realnost sestavlja vsakodnevno nošenje mask, ki prekrivajo vse, razen naših oči, ki so postale edino sredstvo izražanja naših čustev. Vidno je, ali so naše oči utrujene, ali imamo gubice, podočnjaki pa izdajajo neprespane noči. Področje okoli oči nam odkriva tudi, če smo pod stresom ter izdaja prve znake staranja, saj je koža tu štirikrat do petkrat tanjša. Do temnih podočnjakov pride zaradi slabe mikrocirkulacije, kar blokira izmenjavo hranljivih snovi in odpravljanje toksinov iz omenjenega področja. Ta fenomen se poslabšuje z utrujenostjo in gravitacijskim delovanjem.

SVR  je znanstveno dokazal, da moramo zvečer uporabljati drugačno nego, kot zjutraj. Refresh serum tonizira občutljivo področje okoli oči zjutraj, medtem ko Relax serum regenerira občutljivo področje ponoči. Oba seruma gladita in poživljata področje okoli oči. Podnevi potrebujemo vlago in zaščito, ponoči pa regeneracijo.

 Zjutraj SVR za področje okoli oči priporoča:

Refresh serum, kije izjemno lahke strukture in brez vonja. Serum je dermatološko in oftalmološko testiran tudi na najbolj občutljivih očeh. 90 % sestavin seruma je rastlinskega izvora. Serum vsebuje 2% rastlinskega kofeina in rjave alge, 2 % peptida, ki ima lifting učinek na kožo ter hialuronsko kislino srednje molekulske mase, ki hidratizira področje okoli oči.

 Zvečer SVR za področje okoli oči svetuje:

Relax serum, ki je pravzaprav oljno gelni koncentrat in vsebuje visoko koncentrirane aktivne sestavine. Regenerira kožo in blaži podočnjake. Aktivne sestavine  so 0,3% GABA aminokisline, ki sproščajo poteze obraza in gladijo gubice, postbiotik, ki vidno zmanjšuje globino gubic ter izvleček albicije, ki obnavlja kožo in zmanjšuje videz podočnjakov.

Seruma sta visoko koncentrirana in v inovativnem pakiranju s pipeto, ki ima na vrhu kovinski del za masažo, dekongestiranje in sprostitev predela okoli oči.

SPLETNI NAKUP
Izberite svoj SVR izdelek v spletni trgovini ali pa nas obiščite na oddelku kozmetike.


Naslovna fotografija: SVR

Aktualno