Ikonični modeli znamke UGG iz naravnih in obnovljivih virov

Dva legendarna modela ikonične UGG obutve, “Fluff Sugar Platform” in “Fluff Sugar Sandal” v novi izvedbi ponujata privlačne detajle in elemente iz materialov, ki so bili pridobljeni na okolju prijazen način. Obnovljiv sladkorni trs, ki iz našega ozračja odstanjuje ogljikov diokid in za svojo rast ne potrebuje umetnega namakanja, je osnova za nov UGG podplat “Sugar Sole”. Pravi mehek in puhast UGG občutek pa zagotavlja nov puh, pridobljen iz rastlinsko osnovanega TENCEL™ Lyocell materiala, ki ga pridobivajo iz odgovorno posekanih dreves.

Ravno tako je svoj izgled, pa tudi izdelavo prilagodil brezčasen unisex model Neumel Natural. Tako je po novem guma na podplatu je narejena iz brazilskega kavčukovca (LACTAE HEVEA® latex ), zgornji del pa iz okolju prijazne mešanice bombaža in konoplje.

A kolekcija “Plant Power” je šele začetek! Blagovna znamka UGG® si nenehno prizadeva za izboljšavo svojih izdelkov. Pri tem so pozorni tako na končne uporabnike, kot tudi na naš planet. Z iskanjem vedno novih, inovativnih materialov si, do leta 2027, prizadeva povečati uporabo recikliranih in obnovljivih vlaken za kar 35%.

Izdelke prikazane v članku, lahko, dokler so na zalogi, kupite v spletni trgovini. Za pomoč se lahko obrnete na 051 614 656 ali spletna.prodaja@nama.si.


Foto: UGG

Mehak in puhast objem vaših stopal.
99,99 €

Aktualno