Igra zakrivanja in razkrivanja v kolekciji s.Oliver Black Label

Tanke pletenine tudi to sezono ne smejo manjkati pri poletnem stylingu. Lahkotno pletenje z igro prikrivanja in razkrivanja je ključno za zračnost oblačil v poletnih dneh. Zraven si lahko omislite tudi tanko dolgo bluzo in lanene hlače, ki bodo zaokrožile vaš poletni videz. Enostavno, lahkotno in elegantno.

Dinamičnost vzorca Missoni

Modna hiša Missoni že dolga leta slovi po svojih barvitih in prepoznavnih pleteninah, ki simbolizirajo poletno eleganco. Tako so njihovi ikonični kosi navdihnili tudi modne oblikovalce znamke s.Oliver Black Label. Najbolj značilni cikcak vzorci v različnih barvnih odtenkih pritegnejo pozornost in dodajo dinamiko vsakem poletnem videzu.

SPLETNI NAKUP

Zlata barva tudi v poletnih mesecih

Tudi v poletnih mesecih se zlata barva vrača na modne piste prestižnih modnih hiš. Znamka s.Oliver Black Label women je poskrbela, da boste letos poleti svojo garderobo popestrili z zlatimi odtenki, ki prinašajo pridih luksuza in prefinjenosti.

Paisley vzorec – val retro elementov

S prihodom toplih dni se veselimo novih modnih trendov, ki prinašajo val retro elementov. Letos bodo vzorci, kroji in potiski v znamenju elegantnega in romantičnega paisley vzorca. Lahkotne bluze v paisley vzorcu izžarevajo prefinjenost in se odlično kombinirajo s hlačami za monokromatski videz. Dolge obleke s plapolajočimi volančki in naborki pa pripovedujejo svojo zgodbo o poletni eleganci.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bluza brez rokavov S.Oliver Black Label
59,99 €
Krilo S.Oliver Black Label
89,99 €
Tunika S.Oliver Black Label
89,99 €
Krilo S.Oliver Black Label
89,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
149,99 €


Naslovna fotografija: s.Oliver Black Label
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno