Novo: Idun Minerals Magna water magic maskara

Idun Minerals je na lansiral novo mineralno maskaro Idun MInerals Magna water magic.

Nova maskara Idun Minerals Magna Water Magic: veganska maskara, ki trepalnice enakomerno razčeše, ter jim nudi prijeten naraven volumen. Posebnost nove maskare je tehnologija tubing, s pomočjo katere jo enostavno odstranite samo z uporabo tople
vode.

Izredno natančna silikonska krtačka, omogoča optimalen in večkraten nanos kremaste formule. Nanos maskare je izredno enostaven, objame vsako posamezno trepalnico, ter preprečuje sprijemanje. Maskara je zelo obstojna. Zahvaljujoč posebni vodoodporni formuli se ne lepi na veke.

Presenetila vas bo magična formula, ki jo odstranite enostavno, brez nepotrebnega drgnjenja, brez odstranjevalca ličil – samo z uporabo tople vode. Uporabljajo jo lahko tudi osebe z občutljivi očmi in krhkimi trepalnicami.

Ime Magna izvira iz antične nordijske mitologije, kjer je bil Magna velikan in sin boga Thor-a. Ime Magna predstavlja besedo “vsemogočni”. Magna maskara je tako na voljo v treh različicah: Magna Volume, Magna Lenghtening in nova maskara Magna Water Magic.

Glavne sestavine so karnauba vosek, je emolient rastlinskega izvora, ki omehča teksturo, omogoča enostaven nanos ter neguje krhke trepalnice; hidrolizirano olje sončničnih semen, je naravni emolient, ki ohranja vlago v trepalnicah, ter preprečuje njihovo lomljenje; in mineralni pigmenti za intenzivno črno bravo.

_

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Naslovna fotografija: Idun

Aktualno