Ice Play: Kul blagovna znamka, 60% ugodneje

Ustvarjena je bila leta 2018 in velja za sodobno in svežo blagovno znamko skupine Gilmar, v katero sodita tudi znamki visoke mode Iceberg in Nº21. Namenjena je zadovoljitvi kreativne identitete in potreb mladih strank, ki so nenehno v iskanju kul videza in dodatkov, ki postavijo piko na i celotnemu videzu. ICE PLAY svoj modni navdih črpa iz potovanj in krajev, ki so sposobni generirati barve in čustva, ki se preoblikujejo v eklektične kolekcije z dinamičnim duhom, v katerih se vsakič znova prepletata nonšalanca uličnega stila in glamur. Enostavnost krojev dopolnjujejo prefinjeni detajli, zaradi česar so kreacije ICE PLAY primerne za vsak trenutek dneva.

Kolekcija za pomlad in poletje vas bo navdušila z nalezljivim utripom osemdesetih, ki se znova srečajo s sodobnim časom pod taktirko briljantnosti ICE PLAY. Živahne barve, ujete v abstraktne vzorce, ki krasijo svilene bluze in hlače po vzoru pižame ter tudi vrhunsko krojene suknjiče in krojene hlače. Športno-ulični slog, ki navdušuje mlajšo publiko, pa je izražen v klasičnih kosih, kot so telovniki, suknjiči in minimalistično oblikovane majice z detajli trakov, ki se prepletajo skozi poudarjene luknje.

Od 01. 09. 2023 do odprodaje zalog izkoristite 60 % popust na oblačila znamke Ice Play, sezone pomlad-poletje 2023.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bluza dolg rokav Iceplay
200,00 €
Dolge hlače Iceplay
251,00 €
Brezrokavnik Iceplay
230,00 €
Kratke hlače Iceplay
170,00 €
Kapa Iceplay
92,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ice Play
Lektorirala: Mojca Zemljak

*Akcija velja do odprodaje zalog. Akcija velja v veleblagovnici in v spletni trgovini nama.si.

**Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno