Dinamična dišava Hugo Jeans Intense

Vsak utrip. Vsak ritem. Vsaka nota. Doživite vse s Hugo Intense Eau de Parfum za moške, dinamično dišavo, ki ustreza vaši intenzivnosti.

Ta očarljiv usnjeni vonj Fougere vas ohranja prisotne in sprošča nove ravni ustvarjalnosti, kadar koli ga nosite. Odpre se z živahnimi, drznimi notami rdeče grenivke in limete, nato pa se združi z mešanico žametnega akorda rdečega jabolka in cimeta, ki poživita čute. Rdeči timijan in geranija poganjata aromatično energijo v srcu, medtem ko globoka, obdajajoča osnova akorda rdečega usnja, pačulija in cedrovine ustvari trajno intenzivnost in povzdigne aromo na višjo raven.

Nosite to moško parfumsko vodo in se uglasite s svojim pravim jazom, sprejmite svojo resnico in se gibajte v ritmu svojega telesa. Steklenička Hugo Intense je prispela v osupljivi rdeči barvi – skupaj s končno obdelavo z učinkom betona in drznim črnim logotipom – zaprta z osupljivim črnim pokrovčkom in rdečim trakom iz tkanine, da se intenzivnost še poveča. To je rdeča za energijo, rdeča za ustvarjalnost, rdeča za samoizražanje. To je Hugo Intense.

Odkrijte celotno paleto dišav Hugo: Man, Jeans in Intense.


Naslovna fotografija: Hugo Intense
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno