Huber: Udobno, funkcionalno in estetsko perilo

Blagovna znamka Huber je bila ustanovljena leta 1908 v Vorarlbergu v Avstriji. Ena izmed ključnih vrednot blagovne znamke Huber je zavezanost k najvišji kakovosti in udobju. Vsak kos perila je skrbno izdelan iz izbranih, naprednih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje in vzdržljivost. Huber ob tem, da želi zadovoljiti potrebe različnih ženskih postav, daje velik poudarek detajlom, ki se na zelo eleganten način prepletajo s funkcionalnostjo perila in ne služijo zgolj kot okras, premišljenim krojem z natančno umeščenimi šivi, inovativnim brezšivnim zaključkom ter izbiri mehkega in zračnega materiala, ki zagotavlja optimalno prileganje in podporo.

Kolekcija za pomlad in poletje 2024 sledi modnim smernicam in DNK blagovne znamke. Poleg klasičnih in nadvse uporabnih nevtralnih barv boste v kolekciji našli tudi tople oranžne odtenke ter različne tone modre barve. Spalni program je zasnovan tako, da pižame in majice lahko nosite tudi kot ležerna oblačila za doma.

Obiščite oddelek perila v Nami in izberite svoje perilo Huber, ki bo zadovoljilo vse vaše želje po  udobnem in minimalistično lepo oblikovanem perilu.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Huber
39,95 €
Nedrček Huber
54,95 €
Spodnje hlače Huber
29,95 €
Spodnje hlače Huber
27,95 €
Pižama spodnji del dolge hlače Huber
79,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Huber
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno