Apivita: Popolna naravna nega, ki se začne s čebelami

Apivita ni le še ena blagovna znamka v seriji naravne kozmetike. Apivita je kozmetika z močnimi koreninami, ki ohranja in neguje dediščino in umetnost, staro več kot 2500 let.

Že od samega začetka, davnega leta 1979, je ustanovitelja, dva mlada farmacevta, Niki in Nikos Koutsianas, navdihovala čebelja skupnost, grška narava in Hipokratov ‘holistični’ pristop k zdravju, lepoti in dobremu počutju. Danes, po vseh teh letih, je APIVITA zvesta svojim navdihom, vrednotam, družbeni odgovornosti, tradiciji in inovativnosti s trajnostnim poslovanjem, ki spodbuja etično in bolj zeleno poslovanje, razmišljanje, življenje in podjetništvo.

Navdahnjena z večno sinergijo čebel in grške narave, Apivita združuje ekološko in etično poslanstvo ter presega meje samih izdelkov.
Zakaj? Ker Apivita niso samo izdelki. Apivita se nanaša na celoten življenjski slog, način razmišljanja in visoke vrednote.

Apivita, ki v prevodu pomeni “življenje čebel”, v vsak svoj izdelek vključuje svojo strast, svoje vrednote in svojo vizijo lepote, ki spoštuje naravo in ljudi. Apivita veliko vlaga v izobraževanje mlajših generacij o pomenu čebel in njihovi vlogi pri varovanju narave in človeštva. Iz tega razloga se je Apivita pridružila globalni mreži “1% za planet”, tako da je neposredno namenila 1% prihodkov globalni organizaciji, ki varuje čebele in biotsko raznovrstnost.

Vse formule izdelkov Apivita vsebujejo 85-100% naravnih sestavin, brez spornih sestavin (kot so silikoni, parabeni, mineralna olja, propilen glikol, ftalati …) ali drugih sestavin, ki bi škodile zdravju ali okolju.

Apivita je pionir pri mešanju propolisa, medu, čebeljega voska in matičnega mlečka, rastlinskih izvlečkov in organskih eteričnih olj. Uteleša svoje strokovno znanje, strast in predanost v vsakem od svojih izdelkov ter svetu zagotavlja resnično lepoto.

Asortiman Apivita vključuje naravne izdelke za kožo obraza, kožo telesa, lase, intimno nego, naravno kozmetiko za otroke in vrsto izdelkov za zaščito pred soncem. Vsi izdelki vsebujejo naravne čebelje sestavine s poudarkom na matičnem mlečku, medu in propolisu, ki imajo dokazano učinkovite učinke pri različnih težavah s kožo in lasmi.


Naslovna fotografija: Apivita

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno