Hlačne nogavice z vzorci so velik trend

Kolesje, ki je hlačne nogavice z vzorci znova popeljalo do modnih vrhuncev, se je povsem nedolžno obrnilo lani, ko so manekenke pri hiši Chanel na modno pisto poslali v hlačnih nogavicah z inicialkama CC. Razprodane v hipu, so napovedale, da so hlačne nogavice z vzorci znova dobrodošla popestritev v naši zimski garderobi. Letos jim prikimavajo pri Fendiju, Chanelu in Pradi, ki se v nasprotju s preteklimi leti niso ustavili zgolj pri pikah, temveč so na hlačne nogavice poleg logotipov prenesli še barvite karo vzorce, pepita vzorec, abstraktne slike, zimske motive in grafične vzorce črt. Ob hlačnih nogavicah z vzorci so dobrodošle tudi pajkice z omenjenimi motivi.

Foto: Profimedia

K 40- ali večdenskim hlačnim nogavicam z vzorci se podajo čevlji in gležnjarji z močnejšimi podplati, medtem ko 20-denskim nogavicam in manj pristaja tako bolj elegantna obutev kot tudi tista bolj robustna.

Foto: Profimedia  

Čeprav velja, da k hlačnim nogavicam z vzorci nosite predvsem enobarvne oblačilne kombinacije, ne bo nič narobe, če si privoščite malce eksperimentiranja in vzorec na hlačnih nogavicah povežete z vzorcem oblačil. Pomembno je, da sta iz iste družine vzorcev, vendar ne identična.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Aktualno