Novosti iz Guerlaina

Na oddelku kozmetike v pritličju veleblagovnice Nama vas pričakujemo z vrhunskimi izdelki prestižne znamke Guerlain. Spoznajte novi dišavi, obstojno tekočo podlago, kremo za okrog oči z molekularnim izvlečkom in serum z dvojno močjo pomlajevanja.

Odkrijte novi dišavi Rosa Rossa Forte in Mandarine Basilic Forte. Dve parfumski vodi, ki odkrivata lepote narave še bolj intenzivno kot kadarkoli prej, vsebujeta več kot 90 % sestavin naravnega izvora*.

*v skladu z ISO 16128, izračun z vsebovano vodo.

Nova tekoča podlaga Parure Gold Skin Matte

Odkrijte novo tekočo podlago s 24-urno obstojnostjo in zlatim sijajem. Vsebuje 85 % pomlajevalnih negovalnih sestavin*.
Idealna združitev ličil in nege za neprekosljiv pomlajen sijaj.

*brez pigmentov in biserne matice.

Nova krema za okrog oči z molekularnim izvlečkom iz linije Orchidée Impériale

Izjemna obnovitvena krema za področje okrog oči in izrazne gube, navdihnjena z nanoznanostjo, vsebuje visoko koncentracijo izvlečkov orhidej in učinkovito deluje proti vsem znakom staranja. Vidno pomladi kožo in jo privzdigne. Skrivnost neskončne dolgoživosti orhidej za področje okrog oči.

Novi Double R Renew & Repair Advanced Serum

Odkrijte novi Abeille Royale Double R Renew & Repair Advanced Serum, rojen iz sodelovanja med znanostjo in čebelo. Dvojna moč pomlajevanja: napredni luščilni in lifting učinek. Koža postane svetlejša za 63 %, vidno privzdignjena za 52 %.

*rezultati na 33 ženskah, Kitajska, 2 nanosa dnevno, po 1 mesecu.

Različne vrste medu z najmočnejšim delovanjem in matični mlečki, izbrani s strani Guerlain Research, so v srcu formule novega Abeille Royale seruma.

Različne vrste medu z najmočnejšim delovanjem iz neokrnjenih otokov so sedaj v srcu formule novega Abeille Royale seruma. Formula vsebuje 96 % naravno pridobljenih surovin*. Dvojna pomlajevalna moč, rojena iz sodelovanja med znanostjo in čebelo.

*ISO Standard 16128, vsebuje vodo.


Naslovna fotografija: Guerlain
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno