Spoznajte dve mojstrski reinterpretaciji Guerlainovih moških dišav

Nadarjeni parfumerji Guerlain letos odpirajo vrata svoje skrivne rezerve surovin. Navdihnjeni s svetom vina in žganih pijač v svojo zbirko dodajajo nove dišavne odtenke, da razkrijejo močne in edinstvene vidike naših dveh vodilnih moških dišav.

DVE MOJSTRSKI REINTERPRETACIJI GUERLAINOVIH MOŠKIH IKONIČNIH DIŠAV

Habit Rouge Rouge Privé in L’Homme Idéal Platine Privé sta mojstrski reinterpretaciji iz zasebne rezerve Guerlain Parfumers. Tako kot vinarji, ki ustvarijo izjemen grand cru, so parfumerji iskali dragocene surovine v svojih zasebnih rezervah, da bi izboljšali ti dve znameniti dišavi.

Nove izjemne mešanice so subtilne, moške, poudarjene z vonjem omamnih žganih pijač najkakovostnejšega letnika. Usnjene note parfuma Habit Rouge so z novim skrivnim akordom postale še bolj intenzivne, dišavo L’homme Idéal pa so obogatile mandljeve note.

Te enkratne izdaje bodo na voljo samo v 100 ml stelkeničkah.

HABIT ROUGE ROUGE PRIVÉ JANTARNO USNJENA DIŠAVA

Habit Rouge, ustvarjen leta 1965, je resničen odraz drznosti in elegance. Ta novi opus je mojstrska reinterpretacija znamenite jantarne dišave, ki jo navdihuje svet vina & žganih pijač.

Note strojenega usnja se mešajo s toplo vanilijo in očarljivim pačulijem ter razkrivajo izjemno novo interpretacijo klasičnega parfuma Habit Rouge, ki je zdaj še bolj plemenit in eleganten.

Kvadratna, fasetirana in odločno moška steklenička ima drzen rdeč zaključek laka, ki poudarja skrivnostno, močno in čutno dišavo EDP.

“Rouge Privé se znova vrača k legendi Habit Rouge z izjemno novo mešanico. Njegova prepoznavna usnjena faseta, uporabljena v prevelikih odmerkih in združena z bergamotko in pačulijem, postane še bolj čutna in intenzivna.”

Delphine Jelk

L’HOMME IDÉAL PLATINE PRIVÉ CITRUSNO LESA DIŠAVA

Mojstrska reinterpretacija L’Homme Idéala, ikonične moške dišave, ki jo navdihuje svet vina in žganih pijač. Mandljeve note L’Homme Idéal so postale intenzivnejše z novim skrivnim akordom, ki ga poznajo le parfumerji Guerlain. Izjemen grand cru, izrazit in neustavljiv.

Kvadratna in odločno moška steklenička ima drzen zaključek črnega laka, ki poudarja svežo, moderno in neustavljivo dišavo EDT.

“Platine Privé dopolnjuje L’Homme Idéal z izjemno mešanico. Njegov prepoznavni akord amaretta, poudarjen s citrusi in vetiverjem, postane še bolj živahen in izrazit.“

Delphine Jelk


Naslovna fotografija: Guerlain
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno