Burberry, Chloé, Gucci in druge dišave, 20% ugodneje

Ta teden lahko izkoristite 20% popust na dišave blagovnih znamk: Gucci, Chloe, Burberry, Hugo Boss, Calvin Klein, Lacoste, Escada, Marc Jacobs in Roberto Cavalli.

Akcija velja od 13. 9. do 18. 9. 2021


Naslovna fotografija: Gucci

GUCCI: Napredna, inovativna in vodilna blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že sto let. Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, temveč je svoje kolekcije je razširila tudi s kozmetiko in parfumi.

Dišava GUCCI FLORA GORGEOUS GARDENIA: Je čudovita dišava in je kot čarobni napoj radosti, povabilo da zasijemo v vsej svoji lepoti in ženstvenosti, izraža čarovnijo ter neizmerni optimizem. Nova dišava predstavlja cvet gardenije, ki je čaroben, magičen, že od samega začetka ga občudujejo zaradi svojega sijaja, čutnosti, znan je tudi po tem, ga se ga uporablja za ustvarjanje eliksirjev in čarobnih napojev. Gucci Flora Gorgeous Gardenia je cvetlično sadna dišava in sestavljena z dragocenih sestavin,  je mogočna ter ženstvena. V njej se prepletajo akord cveta hruške, bela gardenija Natureprint™ in absolut jasmina.

BURBERRY HERO: Nova  svobodna dišava za moške, toaletna voda Burberry Hero, izžareva moč, svežino, pogum in možatost. V dišavi se prepletajo začimbne, lesne in citrusne note, ki edinstveno spajajo kardamom, limono in bergamotko s srcem dišave, ki jo sestavljajo sivka, črni poper, muškatni orešček in brin, medtem ko vse skupaj podpira možata bazna nota cedre. Dovolite si postati heroj čisto vsak dan.

CHLOÉ: Chloé Naturelle, EDP, je nova dišava, ki jo navdihuje narava. Dišava, ki združuje luksuz in naravo. Je naravna, sveža, organska in pridobljena iz 100 % naravnih sestavin. Moderna lesno-cvetlična dišava v svojo dišavno sestavo uvršča esenco čiste in nežne organske vrtnice, etično pridobljene iz Bolgarije, živahno in bleščečo esenco nerolija, etično pridobljenega iz Maroka, ter lesno in obstojno esenco cedre, etično pridobljene iz Virginije.

*Popust ne velja na že znižane izdelke. Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se ne seštevajo, popusti se med seboj izključujejo.

Aktualno