MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Inovativna znamka prihodnosti Grown Alchemist, je nova evolucija v negi kože

Z razumevanjem celične obnove, celičnega metabolizma in presnove hranil Grown Alchemist formulira izdelke, ki predstavljajo novo evolucijo v negi kože. Znanstveno-inovativne formulacije lahko vplivajo na to, kako telo obnavlja in regenerira kožo. Inovacije izdelkov Grown Alchemist so v ospredju na področjih, kot so medicina, prehrana, farmakologija, dermatologija, genetika in psihologija. S celostnim znanstvenim pristopom odkrivamo mehanizme, ki uravnavajo proces staranja telesa in kože. Kot kozmetično podjetje prihodnosti delujemo v več strokovnih disciplinah, da bi izkoristili naravno sposobnost telesa, da upočasni staranje, zlasti kože.

Kot mlada diplomanta sta se brata Keston in Jeremy povezala v sodelovanju pri projektu, ki je združil njuno strast do oblikovanja in razvoja izdelkov. Izkazalo se je za tako uspešno, da sta začela razvijati izdelke za nekatere največje svetovne blagovne znamke. Med izvajanjem testiranja za eno od svojih strank sta brata izvedla prelomno raziskavo, ki je dokazala, da stalna uporaba naravnih aktivnih sestavin neposredno izboljša stanje kožnih celic, optimizira njihovo delovanje in posledično upočasni znake staranja.

Nato sta ustanovila Grown Alchemist, razvila formulacije z edinstveno sinergijo med biologijo in kozmetično kemijo ter ustvarila ‘Bio-kompatibilno lepoto’ ter celovit in učinkovit sistem za nego kože, ki je sestavljen iz 3 korakov: čiščenja (angl. Cleanse), razstrupljanja (angl. Detox) in aktivacije (angl. Activate). Danes so njihovi kozmetični izdelki priznani in poznani kot vodilni v učinkovitem pomlajevanju kože. Njihova ekipa kozmetičnih kemikov in raziskovalnih laboratorijev s sedeži v Londonu, Parizu, Švici, Španiji in Avstraliji je neizprosna v iskanju popolnih formulacij, ki so sposobne preoblikovati kožo tako od zunaj navznoter, z lokalno kozmecevtsko nego kože, kot tudi od znotraj navzven, z nutrikozmetiko – najnaprednejšimi prehranskimi dopolnili, ki so na voljo po vsem svetu.

Njihovi izdelki se prodajajo v priljubljenih trgovinah, kot so Boontheshop, Le Bon Marché, Barneys, Fred Segal in so bili predstavljeni v revijah, kot so ameriški in italijanski Vogue, Harper’s Bazaar in Elle. Brata Muijs sta si pridobila tudi zaupanje modnih in hollywoodskih težkokategornikov. Alexander Wang je poslal svoje modele po pistah pariškega in newyorškega tedna mode s sijočo kožo zahvaljujoč prilagojenemu režimu nege kože Grown Alchemist, medtem ko z oskarjem nagrajena igralka Gwyneth Paltrow prisega na njihov z vitamini obogaten balzam za ustnice Lubenica in vanilija.

Grown Alchemist še naprej postavlja nove znanstvene temelje in je vir navdiha za najmočnejše rezultate proti staranju. Keston in Jeremy sta ostala zvesta svoji obljubi, da bosta ustvarjala napredne naravne izdelke, ki izboljšujejo stanje kožnih celic, optimizirajo njihovo delovanje in zagotovijo pravo lepoto.

Optimalnega zdravja kože ne dosežemo samo z lokalno nego kože, temveč tudi z nego kože od znotraj navzven s ciljno usmerjenimi lepotnimi dodatki. Ponujamo najnaprednejše profesionalne nutrikozmetične izdelke, oblikovane z najčistejšimi in najkakovostnejšimi aktivnimi sestavinami, podprtimi z znanstvenimi raziskavami in kliničnimi rezultati. Razvila ga je multidisciplinarna ekipa znanstvenikov in nutricionistov (v sodelovanju z vodilnim razvijalcem strokovno odobrenih prehranskih dopolnil), razvili smo edinstven, naraven in holističen sistem nege kože, ki združuje lokalno nego kože in nutrikozmetiko.


Naslovna fotografija: Grown alchemist
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno