Čudovite dišeče sveče Yankee Candle 20 % ugodneje

Se želite prebuditi v čudoviti posteljnini, zdrsniti v topel in udoben kopalni plašč ter v dvoje srkati kavo iz kraljevskih porcelanastih skodelic? Potem so gospodinjski dnevi v Nami idealen čas, ko lahko nakupujete ugodneje.

Zavedamo se, da so prijeten dom, čarobno vzdušje in prijetne dišave pomembni za dobro počutje.

Zgodba sveč in dišav Yankee Candle se je pričela leta 1969 na božični dan. 17-letni mladenič po imenu Mike Kittredge je želel svoji mami kupiti božično darilo, vendar si ga ni mogel privoščiti. Odločil se je, da bo stopil nekaj voščenk in zanjo naredil svečo. Svečo je videla soseda, ki jo je želela kupiti. Z denarjem, ki ga je prejel od sosede, je tako kupil dovolj voska, da je naredil sveči za sosedo in svojo mamo. S tem se je začela pravljica o svečah Yankee Candle, ki svojo pot sedaj uspešno vijejo po vsem svetu. S preko 150 različnimi dišavami je podjetje Yankee Candle postalo največji ponudnik sveč in dišav za dom v Ameriki in Evropi, sveče in ostale dišave pa so na voljo v številnih drugih državah po svetu.

Najbolj pomembna je trajna kvaliteta. Od prvega trenutka, ko prižgemo svečo Yankee Candle, do zadnjih trenutkov stenja oddaja vsaka sveča najbolj čist in osvežilen vonj, ki tudi s časom ne izgubi na svoji intenziteti. Vendar Yankee Candle dišave za dom niso le sveče. Yankee Candle vam ponuja tudi osvežilce za avto, čajne svečke, dišeče palčke v steklenički, dišeče voske in še marsikaj drugega.

Znamki so pomembni tudi raziskave in razvoj – od napovedi dišave in raziskave trga pa vse do razvoja izdelka. Vsaka Yankee Candle dišava je skrbno raziskana, da se zagotovi njen uspeh na trgu. Vsi novi izdelki, uvedeni na trg v posameznem letu, dokazujejo prav to.

Od 21. 3. do 03. 4. 2023 vam pri nakupu nad 20 € na celoten nakup nudimo 30 % popust.

Obiščite nas v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Yankee Candle
Lektorirala: Alja Kožar

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Za več informacij pokličite oddelek Coincasa na telefonsko številko 059 016 387 ali nam pišite na info@coincasa.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno