Dišeče sveče Woodwick bodo ogrele vaš dom

WoodWick sveče so skrbno izdelane iz izbranih naravnih materialov, ponašajo se z luksuzno izdelavo in inovacijami. Dišeče sveče WoodWick bodo vaš dom ogrele, ga naredile bolj udobnega in še razveselile dušo. Nezamenljivo prasketanje njihovega edinstvenega lesenega stenja spominja na gorenje ognja v kaminu in vas tako v trenutku ponese v zasneženo gorsko kočo in pričara magično vzdušje. Privoščite vsem svojim čutom zares intenzivno doživetje. Vsaka sveča WoodWick z lesenim stenjem skriva nekaj medsebojno popolnoma usklajenih dišavnih esenc. Posamezne sestavine se skupaj prepletajo v polno, harmonično aromo, ki čudovito odišavi celoten prostor. Kakovosten parafin je za povrh obogaten s sojinim voskom, ki podaljšuje čas gorenja sveče in je biološko razgradljiv. Pristne sestave, značilno prasketanje in prefinjen dizajn sveč osrečujejo ljubitelje dodatkov za dom že od leta 2006. Vizualno doživetje nadgrajujejo lesen pokrovček, ki služi tudi kot podstavek, ter organske oblike posodic iz ročno pihanega stekla. Sveče WoodWick obogatijo interier vsakega doma in vam zagotovijo mnogo izjemnih trenutkov.

Sveče WoodWick se od ostalih razlikujejo po tem, da imajo namesto stenja iz bombaža ali konoplje stenj iz lesa. Naraven stenj sveč WoodWick prihaja iz Združenih držav Amerike in je narejen iz odgovorno posekanih dreves. Dišave sveč WoodWick so narejene iz eteričnih in sintetičnih dišavnih olj ter drugih sestavin. Sveče so narejene iz edinstvene patentirane mešanice visokokakovostnega parafinskega in sojinega voska. Ta posebna mešanica v kombinaciji z dišavami in naravnim stenjem uporabniku zagotavlja najboljše oddajanje vonja, čudovite živahne barve in stabilnost.

Obiščite nas v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: WoodWick
Lektorirala: Alja Kožar

Za več informacij pokličite oddelek Coincasa na telefonsko številko 059 016 387 ali nam pišite na info@coincasa.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno