Spoznajte odlične gospodinjske aparate Smeg iz Coincase, zdaj -10% ugodneje

Se želite prebuditi v čudoviti posteljnini, zdrsniti v topel in udoben kopalni plašč ter v dvoje srkati kavo iz kraljevskih porcelanastih skodelic? Želite svojo kuhinjo opremiti z ikoničnimi gospodinjskimi aparati Smeg? Potem so Gospodinjski dnevi idealni čas, ker lahko vsa ta prekrasna razvajanja nakupujete tudi do -20% ugodneje.

Danes vam predstavljamo italijansko znamko Smeg, ki je sinonim za vrhunsko kakovost in oblikovanje. Slovi predvsem po svoji kolekciji bele tehnike retro videza, katere del je tudi linija malih gospodinjskih aparatov. Opekači, grelniki vode, blenderji in ročni mešalniki, ki se ponašajo z elegantno zaobljenimi linijami, kovinskimi detajli in prepoznavnimi barvami.

Pri oblikovanju aparatov sodelujejo znameniti oblikovalci, kot so Dolce&Gabbana, Gvido Cannali, Marc Newson ter mnogi drugi in soustvarjajo tehnološko dovršene estetske mojstrovine.

V času Gospodnjskih dni, med 3. 3. in 3. 4. 2023, vam ob nakupu nad 20 € nudimo 10 % popust.

Obiščite nas v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Smeg
Lektorirala: Alja Kožar

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Za več informacij pokličite oddelek Coincasa na telefonsko številko 059 016 387 ali nam pišite na info@coincasa.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno