Luksuzna estetika Benedetti Life iz Coincase

Modna oblikovalka Matea Benedetti, ki je postala sinonim za trajnostno modo, je v sodelovanju z Ano Roš po uniformah osebja Hiše Franko zasnovala linijo izdelkov za dom. Benedetti Life je modna znamka brez toksinov, ki enako ceni zdravje svojih potrošnikov in okolja. Benedetti Life zagotavlja, da je njegova dobavna veriga družbeno odgovorna in spoštljiva do okolja in vseh bitij, ki živijo v njem.

Benedetti life je počasna moda, ki daje glas ogroženim živalskim vrstam s kolekcijami, izdelanimi iz trajnostnega tekstila, kot so ananasovo usnje, rastlinska svila, bambus in ekološki bombaž. Veganske kolekcije, ki so oblikovane po navdihu živalskih vrst in ponujajo brezčasen luksuz.

Luksuzna estetika, okoljska ozaveščenost, odgovorno potrošništvo in etičnost so temelji, na katerih gradi Benedetti Life. Uporabljajo izključno nestrupene in ekološke tekstilije, ki se razgradijo v naravi v manj kot petih mesecih, z minimalnim vplivom na okolje. Zagovarjajo kvaliteto pred kvantiteto.

V Coincasi nudimo dežnik Recycled in dežnik Flower Eko, poleg tega tudi ekološki prt in komplet 4 prtičkov.

Obiščite nas v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Benedetti Life
Lektorirala: Alja Kožar

Za več informacij pokličite oddelek Coincasa na telefonsko številko 059 016 387 ali nam pišite na info@coincasa.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno