#gobeyondplastic_slovenia

Ste v naši izložbi že opazili ogromnega svetlečega kita? Tam je z namenom, da vas spodbudi k akciji ohranjanja svojega doma – OCEANA.

Nama v sodelovanju z North Sails podpira globalno akcijo o ohranjanju oceanov in njihovega ekosistema. North Sails je poleti 2018 pričel sodelovati pri kampanji za ohranjanje oceanov, v partnerstvu s fundacijo Ocean Family. Kit ponazarja smisel celotne akcije in je v ta namen na ogled v naši izložbi. Potoval je že po evropskih trgovskih centrih in spodbujal mimoidoče na pomembnost ohranjanja čistih voda. Čas je, da se aktivno vključimo tudi mi in prispevamo k čistejši naravi.

Za vas smo pripravili izziv. Glavna nagrada pa je North Sails stajling, v poslovalnici ljubljanske Name, v vrednosti 300€

KAKO DO NAGRADE?

- Objavite IG STORY, ki prikazuje kako ste iz morja, jezera, reke, potoka odstranili kos plastike/smeti, ki tja ne spada.

- Uporabite ključni hashtag akcije #gobeyondplastic_slovenia.

- Hkrati, ob objavi označite instagram profil nama.si, da bomo lahko vaše objave delili na našem IG storyu.

-  Objava z največ ogledi, na Naminem IG profilu, bo nagrajena z North Sails stajlingom!

Z akcijo želimo čim več ljudi spodbuditi k dejanskemu ukrepanju, širiti sporočilo in pri tem doseči čim več ljudi. PRIDRUŽITE SE NAM! Vsi vemo, da je nepremišljeno odlaganje plastike v naravo škodljivo. Za dejanske rezultate pa je potrebno nekaj tudi narediti. Če začnemo pri seb, lahko skupaj naredimo majhen korak k veliki spremembi. #gobeyondplastic_slovenia

Več o celotni globalni akciji najdete TUKAJ.

Pravilnik nagradne igre najdete TUKAJ