Gladka kot dojenčkova ritka

Kolikokrat med previjanjem v mislih sarkastično premlevamo to obrabljeno primerjavo? Kdorkoli jo je prvi izrekel, verjetno ni imel otrok. Izpuščaji kot posledica razdraženosti, glivic, potu ali alergij lahko povzročajo veliko neudobje vašemu dojenčku, vam pa kup skrbi. V toplejših mesecih se starši soočajo z dodatnimi izzivi pri negi, saj do razdražene kože pride še hitreje. Prava izbira plenic lahko igra ključno vlogo pri zaščiti občutljive kože dojenčkov. Pleničke Kit&Kin so zasnovane z mislijo na zdravje vašega otroka in okolje.

Pleničke Kit & Kin sta ustvarila Emma Bunton, nekdanja članica skupine Spice Girls, in Christopher Money, izkušeni direktor razvoja. Njuna vizija je bila razviti pleničke, ki bi bile nežne do občutljive kože dojenčkov. Pleničke Kit & Kin so antialergijske in brez klora ter drugih škodljivih kemikalij, kar zagotavlja, da otroška koža ostane zdrava in brez draženj. Dermatologi in klinične študije potrjujejo, da so te pleničke varne in izjemno nežne.

SPLETNI NAKUP

Vdih svežine za male ritke

Zračnost in odlična vpojnost pleničk Kit & Kin sta ključna, še posebej v vročih mesecih. Uporabljajo napredno tehnologijo, ki pleničkam omogoča, da ostanejo suhe in udobne, kar bistveno zmanjšuje možnost pleničnih izpuščajev. Patentirana tehnologija kanalov za enakomerno porazdelitev tekočine preprečuje povešanje pleničke in zagotavlja do 12 ur suhosti, zato je vaš malček vesel in zadovoljen cel dan. Naravno super vpojno jedro pleničke je narejeno pretežno iz koruznega škroba in lesne celuloze, zato vsebuje bistveno manj kemikalij. Poleti vseeno ne pozabite na dodatno svobodo, ki jo dojenčku omogoča čas preživet brez pleničke, saj to prispeva k boljšemu zračenju kože.

Okolju prijazna izbira

Ali ste vedeli, da bi razgradnja običajne plenice v naravi lahko trajala do 500 let? Ob upoštevanju, da za enega dojenčka porabimo približno 7100 plenic, postane jasno, kako pomemben je naš vpliv na okolje. Pleničke Kit & Kin so izdelane iz trajnostnih rastlinskih materialov in proizvedene v ogljično nevtralni tovarni. Lesna masa s certifikatom FSC®, embalaža, ki je iz recikliranega papirja, in večji del plenic so biološko razgradljivi. Prav zaradi tega so skupaj z embalažo razgradljive v 5-6 letih! Kit & Kin je edina znamka plenic, ki kupuje deževni gozd, s čimer zagotavlja njegovo ohranjanje za prihodnje generacije. Ni presenetljivo, da so prejeli številna priznanja kot najbolj ekološka plenica na trgu.

Kam s plenico?

Poleti, ko so temperature višje, shranjevanje uporabljenih pleničk postane pravi izziv. Koš za plenice Sangenic vam lahko pomaga ohraniti svežino prostora. Kasete so okolju prijaznejše, saj so izdelane iz 98% reciklirane plastike – enaka debelina folije in enak učinek preprečevanja vonja, s tem da je sedaj večplastni antibakterijski film izdelan na biološki osnovi in iz trajnostno pridobljenega sladkornega trsa GREENFILM.

Pleničke Kit & Kin so na voljo na vseh prodajnih mestih Baby Centra in v njihovi spletni trgovini. Za več informacij in aktualnih novosti pa vabljeni k spremljanju Kit & Kin instagram profila.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Baby Center
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Za več informacij pokličite oddelek Baby Center, na telefonsko številko (01) 546 64 24 ali 051 487 945 ali nam pišite na pe56@babycenter.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno