Gladka in sijoča koža z izdelki Clarins

Vaše oči so najbolj občutljiv predel obraza. Ženske dajemo velik lepotni pomen za skrb in nego tega občutljivega predela. Clarins je že od samega začetka vedno prisluhnil ženskam in še danes izpolnjuje njihova pričakovanja. Naša notranja moč se vidi v očeh … ker pa je koža okoli oči 4 -krat tanjša od obraza, moramo biti nanjo še posebej pozorni. Ponudite ji nego proti staranju, ki jo potrebuje.!

Nov koncentrat za globalno nego proti staranju, Double Serum Eye ima izjemno dvojno moč  za vaše oči! Edinstvena koncentrirana dvojna formula je 96% naravna in obogatena s 13 rastlinskimi izvlečki, vključno z izvlečki organske gozdne krebuljice in kurkumo. Deluje na 5 vitalnih funkcij kože, ki so ključne za njeno lepoto in mladosten videz. Takoj zgladi gube, zmanjša zabuhlost in podočnjake, krepi in ščiti kožo okoli očesne konture ter podari sijaj. Zahvaljujoč kompleksu proti onesnaževanju pomaga tudi zaščititi kožo pred škodljivimi učinki modre svetlobe. Dvojna tekstura (gel + emulzija), ki je izjemno osvežilna in nemastna, združuje zatezni učinek gela in udobje kreme. Primeren tudi za občutljivo kožo.

Uporaba: Nanesite zjutraj in / ali zvečer po popolnem čiščenju predela okoli oči. Pomešajte obe fazi med seboj in izdelek segrejte s konicami prstov. Izvedite 4 drenažne pritiske, ki se začnejo pod očesom, in sicer od notranjega kota navzven. Ponovite na zgornji veki, od znotraj navzven. Naredite še 3 drenažne pritiske med obrvmi, da sprostite čelno mišico.

Nasvet: SANJSKI PAR ZA NADZOR PROTI STARANJU! Nanesite Double Serum Eye na predel okoli oči in nato na preostanek obraza Double Serum za mladosten videz. Popoln par za popolno pomlajevalno nego!

Na voljo na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama.


Naslovna fotografija: Clarins

Aktualno