Gisela: Odkrijte najbolj temperamentno kolekcijo kopalk in oblačil za na plažo

Eksotično in temperamentno kolekcijo Gisela za poletje 2024 navdihujejo Maroko, veselje, neskončne barve, arome in teksture, ki napajajo vse čute. Maroška arhitektura, obrtniško oblikovanje mozaikov, rezbarij, nakita, keramike in tkanine, državi doda nenavadno čutnost – in prav takšna je tudi kolekcija kopalk in oblačil za na plažo Gisela. Kot nalašč za eksotičen in divji poletni oddih! Naj vas navdušijo živalski potiski, kontrastna igra toplih in hladnih barv, bogastvo orientalskih vzorcev, modra in bela barva kot protagonistki poletja, vzorci divjih živali in afriških palm ter najbolj živahna barva v puščavi, laskavo oranžno rdeča.

Odkrijte najnovejšo kolekcijo kopalk in oblačil za na plažo na oddelku perila v Nami. Kotiček Gisela vas bo z vpadljivo in temperamentno ponudbo privabil sam od sebe.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Pareo Gisela
29,95 €
Kopalke enodelne Gisela
52,95 €
Kopalke nedrček Gisela
29,95 €
Kopalne hlačke Gisela
18,95 €
Obleka za plažo Gisela
41,95 €
Kopalke enodelne Gisela
45,95 €
Kopalke nedrček Gisela
29,95 €
Krilo za plažo Gisela
39,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Gisela
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno