Gelish točka v veleblagovnici Nama

Gelish permanentno lakiranje je postopek, pri katerem lak s posebnim čopičem nanesemo na noht, nato pa ga nekaj sekund sušimo pod LED lučko. Žarki strdijo lak in dajo nohtu zaščito ter čudovit sijaj. Z le nekaj plastmi bo Gelish lak prekril vse nepopolnosti in na nohtih pustil povsem naraven videz.

Če nimate časa za lakiranje doma, so Gelish nohti oz. permanentno lakiranje nekaj, kar vam bo spremenilo življenje! Gelish lakiranje ima mnogo prednosti, in sicer: sijaj  nohtov bo trajal in trajal, vaši nohti bodo dolgotrajno zaščiteni pred zunanjimi vplivi, poleg tega pa se lak z lahkoto odstrani.

Obožujete pisane, divje barve, ali imate raje rožnate, bolj elegantne odtenke? Brez skrbi, saj lahko izbirate med široko paleto barv. V pomladni kolekciji Gelish 2022 Full Bloom najdete pravi šopek očem privlačnih, barvnih in kremnih odtenkov z nežnimi bleščicami, ki se lahko nanesejo samostojno ali kot nadlak.

Gelish nohti zdržijo precej dlje, kot si morda mislite. Seveda je vse odvisno od strukture nohtov, vendar lahko ostanejo lepi tudi do štiri tedne. Tudi če opravljate delo, pri katerem veliko uporabljate roke, bo Gelish permanentni lak dolgo zdržal, saj ga LED žarki polimerizirajo, kar prepreči, da bi se lak okrušil, poleg tega pa nohte zaščiti pred vsemi zunanjimi vplivi, kot so voda, razkužila in čistila.

Si torej želite vstopiti v svet lepih, sijočih, urejenih in zdravih nohtov? Odločite se za Gelish permanentno lakiranje nohtov!

Izkoristite akcijsko ponudbo Gelish permanentnega lakiranja na oddelku lepote v Nami – za imetnike Nama kartice je cena 29,00 €, redna cena je 34,00 €.


Naslovna fotografija: Gelish

Lektorirala: Alja Kožar

Aktualno