Gelish permanentno lakiranje v Nami

Blagovna znamka Gelish® spada pod okrilje podjetja Hand & Nail Harmony, ki ga je leta 2009 ustanovil Danny Haile. Zaradi svojih dolgoletnih izkušenj v svetu manikure se zaveda, da so pri delu najpomembnejši pripomočki in vzdrževanje visoke kvalitete.

Tako je nastala inovacija Gelish®, prvi permanentni lak v obliki stekleničke z nanosom čopiča na tržišču.

Dejstvo je, da so inovativni Gelish® sistemi še vedno najboljši na trgu in ohranjajo zaupanje lepotnih strokovnjakov za nego nohtov širom sveta. Vsako leto je prodanih na milijone Gelish® stekleničk. Vodilo podjetja Hand & Nail Harmony se glasi:

»Vaš uspeh je merilo naše uspešnosti. Lepotnim strokovnjakom za nego nohtov želimo priskrbeti najboljše proizvode, naše znanje širimo s pomočjo nenehnih izobraževanj in tako dosežemo zvestobo naših strank.«

Gelish® zgodba se je začela s kombinacijo moči tradicionalnega gela in enostavnostjo nanašanja s čopičem in tako je nastal prvi permanenti lak na čopič s hitrim sušenjem pod lučko. Patentirana sestava Gelish® permanentnega laka je enkratna, saj omogoča lahek, tekoč in enakomeren nanos, ki je popolnoma prekriven in se pod lučko enakomerno strdi, kar zagotavlja popolno in sijočo dolgotrajno obstojnost.

Gelish permanentno lakiranje sedaj na voljo tudi v Nami vsak torek in sredo med 10. in 17. uro. Za lepe nohtke se naročite pri prodajnem osebju Name na oddelku kozmetike ali na telefon 01 425 15 08.

Ob naročilu na Gelish permanentno lakiranje v Nami, vas v tednu Večernih nakupov, od 18. do 22. 5. 2021, čaka še 10% POPUST! Redna cena, 30€.

Aktualno