The Clueless je poletna Gelish kolekcija

Predstavljamo vam poletno kolekcijo The Clueless Gelish® in Morgan Taylor®, ki je nastala v sodelovanju s Paramount Pictures.

The Clueless kolekcija vsebuje dvanajst dinamičnih odtenkov, katerih navdih je ikoničen film. Odtenki so zabavni in živahni ter nas nostalgično ponesejo v 90. leta. Električna modra, živahna roza, nežna rumena so samo nekatere izmed njih.

V veleblagovnici Nama je na voljo Gelish točka, kjer nudimo permanentno lakiranje tudi z najnovejšo poletno kolekcijo The Clueless Gelish, in sicer vsak torek in sredo med 10:00 in 17:00 uro.

Redna cena permanentnega lakiranja je 30 €, za imetnice Namine kartice zvestobe pa v letu 2022 velja akcijska cena 25 eur.

Naročila sprejemamo na telefonski številki 01 425 15 08.

*Ekskluzivna ponudba velja samo za imetnice Namine kartice zvestobe. Če še nisi imetnica, se nam pridruži in uživaj v majhnih razvajanjih, ki jih pripravljamo za naše zveste kupce. Akcija traja do 31. 12. 2022.


Naslovna fotografija: The Clueless Gelishž

Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno