Garcia Jeans

OBLAČILA S KARAKTERJEM         

Blagovno znamko GARCIA JEANS sta leta 1977 ustanovila Maurizio in Isabella Garcia, par iz Italije, ki je imel majhno tovarno in velike ambicije. V izdelkih iz denima sta pustila svoje srce in dušo ter ustvarila karakter, ki preveva blagovno znamko GARCIA JEANS. Leta 1979 sta svoje znanje in stil združila z danskimi poslovneži in rodila se je zgodba o uspehu.

OD OBLAČIL ZA ODRASLE DO OTROŠKIH KOLEKCIJ

Prvotno je blagovna znamka GARCIA JEANS vsebovala le kolekcije za odrasle, leta 1998 pa so prvič predstavili tudi kolekcijo za najstnike. Trideset let po nastanku je GARCIA JEANS postala mednarodna blagovna znamka z velikim potencialom, ki ga iz leta v leto upravičuje in potrjuje.

GARCIA je blagovna znamka za sproščene in samozavestne ljudi, ki iščejo užitek, razburjenje in karakter v svojem življenju in v vsem kar so in počnejo. Ponuja avtentično italijansko modo za pravo ceno. Svojim kupcem daje najboljšo kakovost in karakter za njihov denar.

 

Garcia MOŠKI

Moška kolekcija je za moške, ki jih zanimajo nove kolekcije ter trendi in nonšalantno zamenjajo svojo garderobo. GARCIO nosijo moški, ki se ne bojijo barv, printov in grafik ter radi nosijo denim, ker ustreza njihovemu karakterju. Kolekcija za moške je enostavna za kombiniranje, udobna in cenovno dostopna. V veleblagovnici NAMA jo najdete na oddelku Urbana moda, v 3. nadstropju.

Garcia ŽENSKA                     

Ženska, ki nosi Garcio je ponosna, samozavestna in močna. Je kozmopolitanka, ki ji je prirojen seksi stil oblačenja.  Vse Garcia ženske so lepe, ne glede na starost, lepotne ideale ali konfekcijsko številko. Zato Garcia kolekcije ženskam ponujajo trendovska oblačila iz denima, ki poudarijo žensko eleganco. Zadovoljijo lahko vse potrebe in želje moderne ženske. V veleblagovnici NAMA najdete žensko kolekcijo na oddelku Urbana moda, v 3. nadstropju.

Garcia NAJSTNIKI

Garcia FANTJE so radoživi in živijo mestno življenje, kljub temu pa potrebujejo naravo, da so lahko fantje, ki si želijo biti. Všeč jim je tehnologija vseh vrst, sledijo zadnjim trendom in živijo v digitalnem svetu. Garcia oblačila jim omogočajo, da živijo urbano življenje najstnika, ki želi biti »cool« vsak trenutek dneva.

Garcia NAJSTNICE živijo zelo razgibano in intenzivno življenje. Včasih potrebujejo tudi tri različne modne kombinacije oblačil v enem dnevu; denim za v šolo, sproščena oblačila za prosti čas s prijatelji in oblačila za večerno zabavo. GARCIA jim ponuja vse.

Kolekcijo za najstnike najdete v veleblagovnici NAMA na oddelku Otroški svet, v 5. nadstropju.

Garcia Majica 35,99 €
35,99 €
Garcia Pulover 49,99 €
49,99 €
 
Garcia Plašč 129,99 €
129,99 €52,00 €
Garcia Krilo 49,99 €
49,99 €