Galeb: Kjer se udobje sreča z ustvarjalnostjo

Nova kolekcija perila, oblačil za prosti čas in spalne garderobe hrvaške blagovne znamke Galeb je več kot naklonjena visokim poletnim temperaturam. Očarljive, udobne in lahke poletne pižame ter obleke za na plažo so nepogrešljiv kos, ko govorimo o udobju in stilu. Nova linija spalnega in vrhnjega programa hrvaške znamke Galeb zajema različne variacije kratkih kompletov iz naravnih materialov, od enobarvnih do tistih s črtami in privlačnimi napisi. Takšne pižame so absolutno večnamenske, saj so udobne za spanje, kot domača oprava, ali ko greste v trgovino – nihče ne bo vedel, da ste se ven odpravili v pižami. Med najudobnejšimi moškimi in ženskimi spalnimi modeli se kot ultimativni modni favorit poletne sezone uvrščajo poletne spalne srajce in poletne plažne obleke v pastelnih barvah. Poleg tega, da so novi modeli spalnih srajc idealni kot lahkotna in ležerna izbira za spanje, so tudi tako čudoviti, da jih boste želeli nositi kot obleko. Z najlepšimi odtenki poletne palete, privlačnimi vzorci in udobnimi naravnimi materiali pri Galebu ustvarijo pravo mojstrovino udobja in stila.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Spodnje hlače Galeb
11,10 €
Spodnja majica z naramnicami Galeb
13,80 €
Spodnje hlače Galeb
10,30 €
Spodnje hlače Galeb
10,40 €
Kombineža Galeb
18,80 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Galeb
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno