G-Star najboljši v svetu džinsa, – 40 % ugodneje

Začetek leta s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prva dva mesca leta še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete ugodneje do – 50 %.

G-Star RAW je ena najbolj priznanih blagovnih znamk v industriji džinsa po vsem svetu je do 28. februarja na voljo -40% ugodneje.

Iz množice podobnih jo izločujejo njena bogata dediščina, velik poudarek na trajnostnih inovacijah in neizmeren občutek za ulični stil. Prav tako je strast G-Star RAW do nekonvencionalnih obdelav in raziskovanj v krojenju oblačil iz džinsa znamko približala pret a porter modi.

Nova kolekcija oblačil G-Star Raw je že na volji v Nami na ženskem oddelku mode v 1. nadstropju. Prepričali vas bodo edinstveni kroji hlač iz džinsa, ki svoj navdih iščejo v 90. letih prejšnjega stoletja, v slogu z zadnjimi smernicami predelana vrhnja oblačila, tehnološko izpopolnjene trikotažne pletenine, obleke, srajce in jakne. Predvsem pa se k blagovni znamki G-Star Raw obrnite po idejo, kako oblačila iz džinsa nositi na bolj svež, trendni način.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka G-Star
139,95 €
Dolge hlače G-Star
99,95 €
Jeans jakna G-Star
109,95 €
Bunda G-Star
269,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: G-Star
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno