Filorga: Kozmetična znamka, ki izhaja iz estetske kirurgije vam bo povrnila mladosten sijaj

Razmišljate o botoksu, mezoterapiji, kemičnem pilingu? Filorga, dermokozmetična znamka, ki izhaja iz estetske kirurgije vam bo mladosten sijaj povrnila na veliko manj invaziven način!

SPLETNI NAKUP

Kako? Preprosto! Filorgini izdelki vsebujejo NCEF kompleks, kombinacijo 55 vitaminov in mineralov, ki se postopoma aktivira in s svojo razgradnjo sprosti v kožo aktivne sestavine. To omogoča ciljni, optimalni in dolgotrajni učinek, ki je ob redni uporabi podoben pomlajevalnemu efektu, ki ga opazimo po estetskih tretmajih. Izdelki spodbujajo nastanek kolagena, regeneracijo celic in povišujejo stopnjo hidratacije v vseh plasteh kože. Posledično je koža obraza, vratu in dekolteja videti bolj sijoča in mladostna.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Krema za nego obraza Filorga
68,09 €
Krema za nego obraza Filorga
102,35 €
Serum za obraz Filorga
59,63 €
Maska za obraz Filorga
11,63 €
Krema za nego oči Filorga
52,87 €


Naslovna fotografija: Filorga

Aktualno