Fracomina slavi čutnost

Jesensko-zimska kolekcija blagovne znamke Fracomina je prijeten uvod v zimsko modno simfonijo, polno vznemirljivih trendov, ki se ujemajo z melodično barvno shemo in izžarevajo občutek lahkotnosti in ženstvenosti.

Zapeljiva ponudba vključuje izvrstne in raznolike modele džins hlač, izstopajoče pletene jopice, barvita vrhnja oblačila ter ženstvene obleke in pletenine, ki vas bodo navdušile s čutnimi detajli.

Vsakodnevni stil oblačenja nedvomno popestrijo barviti vzorci in živalski motivi, ki pritegnejo pozornost na mehko drapiranih oblekah in tesno krojenem kostimu s krilom, ki je na voljo tudi v čudoviti večbarvni karirasti različici. Silhuete so elegantne z veliko vsestranskosti, medtem ko modeli laskajo različnim ženskim postavam.

Barva igra pomembno vlogo tudi pri pleteninah, saj na zelo ženstven način poudarja energijo in eleganco dizajna. Preden se umiri v mehkih sladolednih pastelih, eksplodira v mogočni paleti električno modre, odtenku fuksije, jabolčno zelene in rumene. Vse skupaj pa popestrijo romantični naborki, bogati izrezi in poudarjeni rokavi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jeans hlače Fracomina
150,90 €
Jopica Fracomina
128,90 €
Obleka Fracomina
128,90 €
Plašč Fracomina
304,90 €
Pulover Fracomina
107,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Fracomina
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno