MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Florabloom iz Guerlaina je hkrati tako divja kot poetična

Florabloom je praznovanje moči in lepote narave, ki je hkrati tako divja kot poetična.

SIJAJ IN RAZKOŠJE PISANEGA CVETLIČNEGA ŠOPKA

Florabloom toaletna voda je radostna, večbarvna eksplozija mavričnih cvetov v šopku, katerega srce žari z resnično naravo tuberoze. Okoli bleščečih belih tuberoznih cvetov, vrtnic, irisa in vijolic se akordi združijo na mahovitem ozadju in razkrijejo sončne in svetle kremaste fasete. Ta kreacija, navdihnjena z redkim naravnim pojavom, znanim kot supercvetenje, spominja na raznobarvne preproge puščavskih cvetov, ki spektakularno oživijo po močnih padavinah.

INTENZIVNA TOPLINA ŽIVAHNEGA ŠOPKA

Florabloom Forte parfumska voda prikazuje neustavljivo zasvojenost mešanice tuberoze ob sončnem zahodu, meseno vrtnico Grasse Centifolia in segrevajoče note intenzivno pudraste vijolice in irisa. Ta bogat raznobarven cvetlični šopek podkrepita drzna sandalovina in žametni mah.

Intenzivna kolekcija Aqua Allegoria Forte je toplo in osvobajajoče potovanje v osrčje svetovnih čudes: parfumsko vodo Eau de Parfum, ki slavi intenzivno lepoto narave, ki jo razkrivajo zlati žarki zahajajočega sonca.

VEČ KOT 90 % SESTAVIN NARAVNEGA IZVORA*

Dišave Aqua Allegoria, ki so močan simbol Guerlainove zavezanosti planetu, vsebujejo več kot 90 % sestavin naravnega izvora*.
*V skladu s standardom ISO 16128, izračun vključuje vodo.


Naslovna fotografija: Guerlain
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno