Flagolie: čas je za vas

Zagotovo se je vsak izmed vas vsaj enkrat v življenju, samo zato, da bi si krajšal čas, igral in si izmišljal zgodbe o ljudeh. Zdolgočaseni sedite v kavarni, srkate kavo in gledate ljudi ter si predstavljate, kdo so in kam gredo. Analizirate njihova gibanja in sklepate.

19. septembra 2018 se je Grzegorz Wnęk, ustanovitelj podjetja Flagolie, odločil zabavati z izumljanjem človeških zgodb. Igra domišljije se je spremenila v zanimivo opazovanje. Ne glede na to, od kod so ljudje prihajali in kako so izgledali, so vsi v naglici pogledovali na uro. Tekli so do tramvaja, klepetali po telefonu, vendar vsem je bilo skupno eno: primanjkovalo jim je časa.

In tako se je rodila ideja – Flagolie, da bi ljudem dali nekaj, kar najbolj potrebujejo – ne izdelek, ampak čas. Da jim damo izgovor za trenutek počitka v napornem življenju.

Dišeče, aromaterapevtske sveče znamke Flagolie! Blagovna znamka, ki živi v sožitju z naravo in občutkom za lepoto. Edinstvenost sveč je v tem, da so sestavljene izključno iz preverjenih, naravnih, ekoloških voskov.

Življenje v sožitju z naravo je glavno načelo. Vsak izdelek si prizadeva zadovoljiti še tako zahtevnega esteta. Veste, da ima izdelek, ki ga ustvari izključno človek, svojo edinstvenost in vrednost. Zato se postopek polnjenja in pakiranja izvaja samo ročno.

Želja, da ne zamudite niti ene podrobnosti, vam daje možnost, da se prepustite izvrstnim privlačnim aromami, ki so nadvse harmonično združene v eni majhni svečki. Predstavljamo vam nov visokokakovosten izdelek, ki bo obudil vašo domišljijo in poskrbel za pravi estetski užitek!

100 % naravne in unikatne sveče, od začetka do konca. Ta okrasna elegantna sveča bo odličen dodatek vaši dnevni sobi, spalnici, jedilnici ali kopalnici! Naravne kompozicije na osnovi naravnih voskov in olj, ekskluziven dizajn ter edinstvene subtilne arome bodo zadovoljile še tako prefinjenega esteta.

Ročno sestavljen, edinstven dizajn embalaže omogoča, da se vsaka od sveč napolni s toplino človeške duše. Sveče Flagolie bodo pripomogle k ustvarjanju udobja v vašem domu in postale prijetno darilo za ljudi, ki so vam blizu. Razvajajte se in podarite toplino in udobje svoji družini skupaj s toplino sveč Flagolie! Sveče iz sojinega voska gorijo od 30 – 50 % dlje.

Obiščite nas na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama. Čas je za vas!


Naslovna fotografija: Flagolie
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno