MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Filorgina esenca Global Repair je pika na i pri negi zrele kože

V zimskem času damam s suho in zrelo kožo samo uporaba bogate kreme in vlažilnega seruma ne zadostujeta več. Centralno gretje, ekstremni vremenski pogoji in čas praznovanj naredijo kožo pusto in izsušeno. In tukaj nastopi nov izdelek – esenca.

Esenca je pravzaprav nadgradnja tonika, saj koži daje še več vlage. Filorgina esenca iz linije Global Repair pa gre v negi še korak dlje, ker poleg več različnih vrst hialuronske kisline in kompleksa 50 vitaminov in mineralov, kožo nahrani tudi s posebnim izvlečkom alg.

Uporabljamo jo zjutraj in zvečer, po čiščenju in pred nanosom seruma in kreme. Koža bo po uporabi Filorga Global Repair esence mehka, žametna in nahranjena.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Filorga

Aktualno