Filorga Time Filler Intensive serum za korekcijo vseh vrst gub

FILORGA nas je letos razveselila z novim TIME-FILLER INTENSIVE Wrinkle Multi-Correction serumom, ki ga navdihujejo tehnike estetske medicine – za intenzivno korekcijo vseh vrst gub, tudi vratnih.

To je močan serum, ki s svojo lahko teksturo učinkovito blaži  videz gub in koži vrača tonus. Z aktivnimi sestavinami učinkovito deluje na vidne znake staranja, z nežnim luščilnim učinkom pa izenači drobne linije in neenakomerno teksturo kože.

Učinkuje na mimične in globoke gube s pomočjo inkapsulirane hialuronske kisline z visoko molekulsko maso. Skupaj s heksapeptidi, ki delujejo proti pretiranemu krčenju mišic obraza namreč zapolni in zgladi gube in tako so le-te manj vidne.

Na površinske gube deluje zeliščni izvleček rakitovca. Z njegovo pomočjo se iz kože odstranijo odmrle celice, koža pa postane bolj gladka.

NCEF skupaj z zeliščnim izvlečkom imperatae cylindricae, rastline ki raste v jugovzhodni Aziji, deluje na dehidracijske gube. V povrhnjici zadrži vodo in ustvari vodno rezervo.

Na vratne gube deluje izvleček iz rastline anigozanthos flavidus in okrepi strukturo kože.

Serum ohranja na koži gladko teksturo, da je ta videti bolj sveže in mladostno ter ima lep sijaj. Rezultati so ob redni uporabi vidni že po enem tednu.

Serum je lahke konsistence, ki se hitro vpije v kožo.

SPLETNI NAKUP
S klikom boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi.


Naslovna fotografija: Filorga

Aktualno