Filorgini izdelki, ki spodbujajo nastanek kolagena in regeneracijo, ta teden v akciji 2 + 1 gratis

Dermokozmetično znamko Filorga je leta 1978 ustanovil dr. Michel Tordjman, vodilni francoski dermatolog na področju estetske kirurgije. Njegova vizija je bila ponuditi kemične komplekse aktivnih sestavin, ki se uporabljajo v mezoterapiji, po dostopnih cenah.

Kakovost in prava strategija sta na dolgi rok prinesla nesluten uspeh in Filorga je postala ena od vodilnih anti-aging znamk na svetu. Njene formule odlikujejo inovativne sestavine in visoko napredna tehnologija, ki nastajajo pod budnim očesom priznanih farmacevtov, estetskih kirurgov in dermatologov. Rezultat obsežnih raziskav so vrhunski izdelki z udarno močjo estetske kirurgije, ki so prijetni in preprosti za uporabo.

Edinstvenost Filorginih izdelkov je vsebnost kronosfer, ki zagotavljajo optimalno sproščanje sestavin Filorginih izdelkov v kožno tkivo. Same kronosfere delujejo na principu aktivacije, ki koži postopoma dovaja sveže sestavine. Z njihovo uporabo se doseže optimalen, ciljan in predvsem dolgotrajen učinek. Filorgini izdelki spodbujajo nastanek kolagena, obnovo celic, regeneracijo in povišujejo stopnjo hidratacije v vseh plasteh kože. Posledično je koža obraza, vratu, dekolteja in rok videti bolj sijoča in mladostna.

Za izdelke Filorga vas od 14. 6. do 19. 6. 2021 čaka akcija 2+1 GRATIS, na oddelku kozmetike v pritličju. Brskajte pa tudi po naši spletni trgovini TUKAJ!

Aktualno