Filorgini izdelki, ki spodbujajo nastanek kolagena in regeneracijo

Dermokozmetično znamko Filorga je leta 1978 ustanovil dr. Michel Tordjman, vodilni francoski dermatolog na področju estetske kirurgije. Njegova vizija je bila ponuditi kemične komplekse aktivnih sestavin, ki se uporabljajo v mezoterapiji, po dostopnih cenah.

Kakovost in prava strategija sta na dolgi rok prinesla nesluten uspeh in Filorga je postala ena od vodilnih anti-aging znamk na svetu. Njene formule odlikujejo inovativne sestavine in visoko napredna tehnologija, ki nastajajo pod budnim očesom priznanih farmacevtov, estetskih kirurgov in dermatologov. Rezultat obsežnih raziskav so vrhunski izdelki z udarno močjo estetske kirurgije, ki so prijetni in preprosti za uporabo.

Edinstvenost Filorginih izdelkov je vsebnost kronosfer, ki zagotavljajo optimalno sproščanje sestavin Filorginih izdelkov v kožno tkivo. Same kronosfere delujejo na principu aktivacije, ki koži postopoma dovaja sveže sestavine. Z njihovo uporabo se doseže optimalen, ciljan in predvsem dolgotrajen učinek. Filorgini izdelki spodbujajo nastanek kolagena, obnovo celic, regeneracijo in povišujejo stopnjo hidratacije v vseh plasteh kože. Posledično je koža obraza, vratu, dekolteja in rok videti bolj sijoča in mladostna.

Izdelki Filorga so na voljo na oddelku kozmetike, v pritličju Name . Brskajte pa tudi po naši spletni trgovini TUKAJ!

Aktualno