Falke: Izjemen občutek na koži

Kolekcija oblačil FALKE Heritage Apparel za jesen in zimo 2022/23 ponuja vrsto visokokakovostnih vrhunskih izdelkov za eleganten in športen videz. Prevladujejo mehki, topli naravni materiali, kot so merino volna extrafine, kašmir in bombaž pima cotton, ki na koži poskrbijo za izjemno prijeten občutek, za katerega si boste želeli, da traja in traja.

V ženski kolekciji za brezčasnost vrhunskih pletenin poskrbijo nevtralni odtenki v beli, sivi in črni barvi, umirjeni vzorci in prefinjene teksture. Puloverje z ovratniki in jopice z zadrgo iz reciklirane volne je mogoče vključiti v vse sproščeno športne kombinacije, medtem ko posebej mehki klasični puloverji, puliji in jope iz deviške volne s pletenimi strukturami brez težav dopolnjujejo tudi bolj formalen poslovni slog oblačenja. Ker pa pletenine vedno povezujemo tudi z rustikalnim videzom, ki se pozimi dobro ujema z grobimi škornji in volnenimi pletenimi dodatki, je kolekcija Falke popolna izbira tudi, kadar želite udobje na koži preizkusiti v idilični zimski naravi.

Preverite ponudbo vrhunskih pletenih oblačil Falke na Naminem oddelku ženske mode v 1. nadstropju.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Pulover Falke
220,00 €
Športne hlače Falke
400,00 €
Pulover Falke
190,00 €
Pulover Falke
220,00 €
Pulover Falke
290,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Falke
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno