Eva Garden: Številka 1 v italijanskih lepotnih salonih

EvaGarden ličila zadovoljujejo tako zahteve in potrebe profesionalnih artistov kot želje katerekoli uporabnice oz. uporabnika: visoka kakovost, učinkovitost, zelo dolga obstojnost in preprosta uporaba.

EvaGarden, številka 1 v italijanskih lepotnih salonih, se ponaša s pečatom »Made in Italy«, svojo visoko kvaliteto in profesionalnostjo.

SPLETNI NAKUP

EvaGarden ličila so zahvaljujoč vsebovanim aktivnim učinkovinam v zadnjih generacijah izdelkov postala že pravi lepotni tretma. Zato ji s ponosom lahko rečemo, da so ličila hibrid med dekorativno in negovalno kozmetiko, kjer se barvni pigmenti združijo z aktivnimi, anti-age sestavinami nege obraza.

Izbranim ličilom večne klasike se nekajkrat letno pridružijo novi izdelki, ki so v koraku z modnimi trendi in smernicami tako v barvni paleti kot tudi v inovativnosti izdelkov.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

_

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Rdečilo za usta Eva Garden
23,00 €
Svinčnik za oči Eva Garden
19,00 €
Puder Eva Garden
29,00 €
Rdečilo za usta Eva Garden
18,00 €
Rdečilo za lica Eva Garden
23,00 €

_

Naslovna fotografija: EvaGarden

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno