Etam: Modne pižame

Francoska blagovna znamka perila Etam to pomlad navdušuje z večfunkcionalnimi, prefinjenimi in trajnostnimi modnimi pižamami.

1. Zabrisana meja med pižamo in domačim oblačilom

Etamove pižame iz nove kolekcije so ustvarjene tako, da v njih mirno spijete jutranjo kavico na terasi, spustite psa na vrt ali poklepetate s sosedo – nihče ne bo opazil, da se sploh še niste preoblekli! Pižame so izredno udobne in zračne, hkrati pa so videti kot simpatična domača oblačila. Za to poskrbijo tudi stilizirani in zabavni potiski. Morda vam bo spalna srajčka ali zgornji del pižame prišel prav celo na dopustu – kot lahna oblekica za čez kopalke!

SPLETNI NAKUP

Spalna srajca kratek rokav Etam
27,99 €

2. Fino krojene pižame

Velik trend zadnje sezone so fino krojeni zgornji in spodnji deli pižam v stilu srajc ali elegantnih hlač satenastega otipa. Kombinacija vzorčastega spodnjega dela pižame z enobarvnim puloverjem je lahko tudi na mestnih ulicah prav šik, če posežete po finih modnih dodatkih, kot so lepe sandale s peto ter dobro izbrana pasna torbica.

Pižama zgornji del kratek rokav Etam
29,99 €
Pižama spodnji del dolge hlače Etam
35,99 €

3. Pižame iz trajnostnih vlaken

Da bi tekstilna industrija imela kar najmanjši vpliv na okolje, odgovorne blagovne znamke svoje kolekcije ustvarjajo iz vlaken, kot so organski bombaž, modal in liocel. Velik del pižam Etam je izdelan v okviru programa WeCare, kar med drugim pomeni, da so iz trajnostnih tekstilnih vlaken oziroma se lahko pohvalijo s sledljivostjo proizvodnega procesa. Obiščite Namo in odkrijte trajnostno udobje Etamovih pižam iz mešanice bombaža in liocela ali modala.

Pižama zgornji del kratek rokav Etam
19,99 €
Pižama spodnji del kratke hlače Etam
19,99 €

Veliko izbiro pižam Etam odkrijte v 3. nadstropju Name in Namini spletni trgovini ter z njimi udejanjite svoje modne sanje!

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Etam
Lektorirala: Mojca Zemljak

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno