MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Etam: Ker nam je mar

Že več kot 100 let francoski Etam ljubi ženske in jih podpira v njihovih prizadevanjih. Etam ustvarja čudovite kolekcije udobnega in dosegljivega perila, ki žensko opolnomočijo v vsakem trenutku dneva in skozi različna življenjska obdobja. Zavedanje o lepoti različnosti raste, zato je francoska znamka perila Etam ustvarila kolekcijo, kjer smo dobrodošle vse, ne glede na konfekcijsko velikost, košarico modrčka in barvo polti.

Etam nas navdušuje s kolekcijo WeCare, kolekcijo vključujočega spodnjega perila sledljive proizvodnje, s katero sodelujejo tudi na prepoznavnih skupnostnih projektih.

Vsaka ženska je lepa in pri Etamu so trdno prepričani, da ženskam lepo in udobno perilo pomaga občutiti svobodo in zajemati življenje z veliko žlico. WeCare je celostno zastavljena kolekcija, ki ponuja perilo vseh konfekcijskih velikosti in vseh košaric modrčkov. Za različne tone polti so na voljo različni kožni toni, prav tako kolekcija vključuje širok nabor materialov – od bombaža do recikliranih vlaken. Perilo Etam WeCare podpira žensko v različnih obdobjih njenega življenja – kolekcija vključuje športne tope in modrčke z oporo ali brez.

Vsak kos perila Etam WeCare je opremljen z deklaracijo, na kateri najdete podatke o surovinski sestavi, odstotku etično pridobljenih vlaken, podrobnosti o procesu izdelave in okoljskih koristih.

Pobrskajte med veliko izbiro perila Etam v Nami ali na Nama.si in izberite lepo ter odgovorno!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Etam
39,99 €
Jutranja halja Etam
39,99 €
Spalna srajca Etam
25,99 €
Spodnje hlače Etam
18,99 €
Pižama spodnji del Etam
15,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Etam
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno