Esprit: Zgodba o uspehu

Zgodba o uspehu blagovne znamke Esprit temelji na zagotavljanju veselja s sproščeno prilagojenimi visokokakovostnimi osnovnimi oblačili ter skrbno izbranimi modnimi kosi, hkrati pa Esprit ostaja zvest svojim temeljnim vrednotam o trajnosti, enakosti in svobodi izbire. Že v zgodnjih 90. letih, veliko preden je “Eco Fashion” postala modna, je Esprit predstavil svojo prvo ekološko naravnano kolekcijo, izdelano iz 100 % organskega bombaža, in vanjo v čast njihove oglasne kampanje za resnične ljudi namesto modelov oblekel svojo ekipo.

Oblačila Esprit Collection odlikujejo izbrani kroji in materiali s poudarkom na modnih trendih, medtem ko linija Esprit Casual ostaja zvesta kakovostni sproščeni modi.

Liniji Esprit Collection in Esprit Casual najdete tako na ženskem kot moškem oddelku Name ter tudi v spletni prodajalni.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Suknjič Esprit Collection.
119,99 €
Plašč Esprit Collection.
139,99 €
Jakna Esprit Casual.
119,99 €
Hlače Esprit Casual.
69,99 €
Moški suknjič Esprit Collection.
129,99 €
Moška bunda Esprit Casual.
129,99 €
Moški plašč Esprit Casual.
169,99 €

Aktualno