Esprit z navdihujočo novo kolekcijo

Blagovna znamka Esprit z oglasno kampanjo za jesen 2023, v kateri je predstavila svojo prenovljeno identiteto in poslanstvo, napoveduje novo obdobje, v katerem združuje svojo zapuščino s sodobnim pridihom. V novo sezono vstopa s kolekcijo, ki slavi čar in optimizem New Yorka. Navdih črpa iz raznolikosti mesta ter poveličuje samoizražanje, svobodo in živahnost s pridihom preppy sloga, ki z drznimi barvami in ležernim šikom nagovarja širok spekter okusov.

Esprit v svoji prepoznavnih barvitih oblačilnih kombinacijah združuje sezonska in osnovna oblačila, ki so kot nalašč za plastenje v nepredvidljivem jesenskem vremenu. Med ključne kose sodijo vsestranski puloverji, elegantne obleke za prosti čas in dolge puf jakne, izdelane iz vrhunskih tkanin, kot sta sprani bombaž in tehnični poplin. V kolekciji je ponovno kot steber osnovnih kosov predstavljen tudi džins z 18 novimi modeli.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Esprit Collection
159,99 €
Dolge hlače Esprit Collection
89,99 €
Pulover Esprit Casual
69,99 €
Majica dolg rokav Esprit Collection
45,99 €
Nakupovalna torba Esprit Accessories
69,99 €
Superge Esprit Accessories
89,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Esprit
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno