Esprit z najbolj svežo kolekcijo za pomlad do zdaj!

ESPRIT je za kolekcijo pomlad 2024 pobrskal po svojem znamenitem arhivu, in tako so nastale nove ikone Espritovega sloga, navdihnjene s preteklostjo osemdesetih ter odete v sodobni duh časa.

Gre za kose, ustvarjene za gibanje, ki stavijo na dnevni slog, a so v svoji osnovi še vedno prefinjeni, obenem pa zasnovani tako, da jih lahko posameznik stilira po svoje. Za malce stilske pokušnje – med njimi sta tudi brezčasna večsistemska parka in mehak kostim. Prav tako so nadgradili svoji ikonični liniji, ESPRIT Jean in ESPRIT Sport Club.

Pričakujete lahko torej visokokakovostne izdelke, prijetne pastele, šik nevtrale ter še več. Kot poklon Espritovi usmerjenosti k vzorcem so pri znamki premešali tudi številne arhivske potiske v najrazličnejše sloge. Tokratna kampanja se tako navdihuje v bogati zgodovini proizvajanja drznih vizualnih pripovedi znamke. Omenjene podobe pa oživijo skozi zgodbo o nagajivi noči v muzeju!

Prvenec kolekcije ESPRIT za pomlad 2024 sledi uradnemu ponovnemu lansiranju blagovne znamke septembra 2023, ki se je osredotočilo na interpretacijo značilno igrive, moderne in kul estetike znamke v posodobljene izdelke življenjskega sloga za sodobnega potrošnika.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Krilo Esprit Casual
69,99 €
Bluza dolg rokav Esprit Collection
99,99 €
Majica kratek rokav Esprit Casual
25,99 €
Jeans hlače Esprit Casual
79,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Esprit
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno