Esprit: Sladek modni pobeg med trende

Blagovna znamka Esprit z vsako novo kolekcijo dokazuje, da je njeno poslanstvo z oblačili in modnimi dodatki razveseljevati uporabnike, ki si želijo tako modnih kot tudi kakovostnih, trajnostnih in seveda udobnih oblačil. Nič drugače ni tokrat. Njihova kolekcija za jesen in zimo, ki počasi že prihaja v Namo, je prava modna hrana za dušo. Vabimo vas, da si tako na ženskem kot moškem oddelku ogledate in pomerite oblačila, ki so jih modni oblikovalci oblikovali zavestno z mislijo, da v njih občutite resnična čustva, ki vas bodo popeljala na sladek pobeg.

Kolekcija za jesen in zimo 2022 z nazivom Sweet Escape ponuja bogate teksture v kombinaciji z ekspresivno grafiko in živahnimi barvami. Navduševali vas bodo sproščeni kroji in super udobna eleganca, ki se izraža tudi z visokokakovostnimi materiali. Čeprav kolekcijo navdihuje slog, značilen za preživljanje prostega časa v naravi, so pletenine, prešite bunde, kolidž jakne in oblačila iz žameta ob pomoči ikoničnih retro vzorcev in osvežujočih barvnih kombinacijah pravzaprav popolni brezčasni sezonski kosi, ki vas bodo navdihovali vsakič, ko si boste zaželeli na svoj modni sladki oddih.


Naslovna fotografija: Esprit

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno