Modni, trajnostni in udobni Esprit, – 30 % ugodneje

Mesec januar s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prvi mesec leta še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete tudi do – 50 % ugodneje.

Blagovna znamka Esprit z vsako kolekcijo dokazuje, da je njeno poslanstvo z oblačili in modnimi dodatki razveseljevati uporabnike, ki si želijo tako modnih kot tudi kakovostnih, trajnostnih in seveda udobnih oblačil.

Kolekcija za jesen in zimo, ki se počasi poslavlja je v času sezonskih popustov, do 28. februarja 2023, na voljo – 30 % ugodneje.

Kolekcija za jesen in zimo 2022 z nazivom Sweet Escape ponuja bogate teksture v kombinaciji z ekspresivno grafiko in živahnimi barvami. Navduševali vas bodo sproščeni kroji in super udobna eleganca, ki se izraža tudi z visokokakovostnimi materiali. Čeprav kolekcijo navdihuje slog, značilen za preživljanje prostega časa v naravi, so pletenine, prešite bunde, kolidž jakne in oblačila iz žameta ob pomoči ikoničnih retro vzorcev in osvežujočih barvnih kombinacijah pravzaprav popolni brezčasni sezonski kosi, ki vas bodo navdihovali vsakič, ko si boste zaželeli na svoj modni sladki oddih.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Esprit

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno